Beurslogistiek

Logistiek van een beursdeelname regelen?

Onze specialisten nemen dit graag voor u uit handen. Wanneer u ergens in de wereld op een beurs staat moet u zich daar volledig op kunnen concentreren. Wij verzorgen het transport van uw beurszending vanaf uw drempel tot en met de levering op uw stand. Dat houdt onder andere in het verzorgen van;

  • transport per vrachtauto;
  • transport per boot;
  • transport per vliegtuig;
  • de douanebehandeling in Nederland en in het land van bestemming;
  • laden en lossen op de beursvloer;
  • opslaan van lege verpakkingen, zodat deze na afloop weer gebruikt kunnen worden voor eventueel retour- of verder transport.

Uiteraard verzorgen wij niet alleen de logistiek naar de beurs toe, ook wanneer de goederen doorgestuurd moeten worden naar een volgende beurslocatie, of retour gestuurd moeten worden, verzorgen wij dit graag voor u.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Hulp nodig?

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dranklogistiek

Wijn, sterkedrank, bier en andere (alcoholische) dranken zijn kostbare, gevoelige goederen. Op basis van onze expertise in deze sector bieden we u specifieke oplossingen die ervoor zorgen dat uw leveringen hun bestemming veilig en wel bereiken. Dit omhoudt zowel im- en export als distributie naar de eindbestemming.

Warehousing

Ook wat betreft Warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze partner Amsterdam Warehouse Company bieden wij op deze manier een totaaloplossing aan. Producten opslaan, ompakken en verzendklaar maken zijn enkele van de diensten die geleverd kunnen worden. Ook beschikt AWC over een eigen AGP wat veel flexibiliteit biedt.

Beurslogistiek

Wanneer u ergens in de wereld op een beurs staat moet u zich daar volledig op kunnen concentreren. Wij nemen u graag de logistieke kant van uw beursdeelname uit handen. Wij verzorgen het transport van uw beurszending vanaf uw drempel tot en met de levering op uw stand.