Drankenklogistiek

Logistieke drankprocessen is toch heel specialistisch?

Ja, goederen zoals (alcoholische) dranken dienen op een speciale manier behandeld te worden. Waar non-alcoholische dranken met name als 'gevoelig'  worden bestempeld, zijn alcoholische dranken daarnaast ook (vaak) erg kostbaar. Producten dus die op een speciale wijze behandeld dienen te worden.

Het gehele logistieke proces dat plaatsvind na aanschaf van de producten kunnen wij uit handen nemen voor u. Ons warehouse beschikt over een eigen AGP waardoor wij ook de niet veraccijnsde goederen kunnen behandelen.

  • Of het nu gaat om wijn, bier of sterke dranken, wij verzorgen deze transporten vlekkeloos, ongeacht het volume.
  • Controleren van de Accijnsvergunning in SEED.
  • Verifiëren of de goederen gereedstaan voor transport.
  • Zorgdragen voor het opstellen van een EMCS document of verstrekken van relevante gegevens aan derden.
  • Movement Guarantees voor import uit het Verenigd Koninkrijk.

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts enkele van de diensten die wij omtrent dranklogistiek kunnen leveren. Aangezien wij voor importeurs en handelaren van over de hele wereld werken, beperkt onze kennis zich niet alleen tot transporten van en naar Nederland. Kortom, allemaal diensten welke u met een gerust hart aan ons kunt uitbesteden.

Hulp nodig?

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dranklogistiek

Wijn, sterkedrank, bier en andere (alcoholische) dranken zijn kostbare, gevoelige goederen. Op basis van onze expertise in deze sector bieden we u specifieke oplossingen die ervoor zorgen dat uw leveringen hun bestemming veilig en wel bereiken. Dit omhoudt zowel im- en export als distributie naar de eindbestemming.

Warehousing

Ook wat betreft Warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze partner Amsterdam Warehouse Company bieden wij op deze manier een totaaloplossing aan. Producten opslaan, ompakken en verzendklaar maken zijn enkele van de diensten die geleverd kunnen worden. Ook beschikt AWC over een eigen AGP wat veel flexibiliteit biedt.

Beurslogistiek

Wanneer u ergens in de wereld op een beurs staat moet u zich daar volledig op kunnen concentreren. Wij nemen u graag de logistieke kant van uw beursdeelname uit handen. Wij verzorgen het transport van uw beurszending vanaf uw drempel tot en met de levering op uw stand.