Warehousing

Ook Warehousing?

Jazeker, ook voor Warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze partner Amsterdam Warehouse Company bieden wij een totaaloplossing aan. Producten opslaan, ompakken en verzendklaar maken zijn enkele van de diensten die geleverd kunnen worden.

Opslag & Orderpicking

Inmiddels hebben we de beschikking over 16000m2 opslag. Genoeg ruimte dus om ook uw goederen bij ons op  te slaan. Wij verzorgen voor een groot aantal opdrachtgevers de opslag van droge goederen met vele aanvullende diensten. Orderpicking, het voeren van de bijbehorende voorraadadministratie en het transport zijn hier voorbeelden van. Hiervoor staan goed geoutilleerde ruimtes ter beschikking en kunnen wij een maatoplossing bieden voor elke klant.

Opslag douanegoederen

Goederen van buiten de Europese Unie zijn in principe niet-communautaire goederen. Deze staan dus onder douanetoezicht. Er zitten voordelen aan om deze goederen op te slaan in een douane-entrepot. Als uw goederen vervolgens weer vervoerd moeten worden, hebben wij alle bevoegdheden om ze communautair te maken of onder een nieuw T1 te vervoeren.

Voordelen van een douane-entrepot:

  • Als u een groot deel van de goederen uitvoert naar landen buiten de Europese Unie hoeft u geen invoerrechten te betalen.
  • Als u goederen voor langere tijd wilt opslaan en pas later in de EU wilt invoeren stelt u de betaling van invoerrechten en BTW voor langere tijd uit.
  • Minder interventie van de douane.
  • Flexibiliteit.
  • Onbeperkte opslag.

Hulp nodig?

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dranklogistiek

Wijn, sterkedrank, bier en andere (alcoholische) dranken zijn kostbare, gevoelige goederen. Op basis van onze expertise in deze sector bieden we u specifieke oplossingen die ervoor zorgen dat uw leveringen hun bestemming veilig en wel bereiken. Dit omhoudt zowel im- en export als distributie naar de eindbestemming.

Warehousing

Ook wat betreft Warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze partner Amsterdam Warehouse Company bieden wij op deze manier een totaaloplossing aan. Producten opslaan, ompakken en verzendklaar maken zijn enkele van de diensten die geleverd kunnen worden. Ook beschikt AWC over een eigen AGP wat veel flexibiliteit biedt.

Beurslogistiek

Wanneer u ergens in de wereld op een beurs staat moet u zich daar volledig op kunnen concentreren. Wij nemen u graag de logistieke kant van uw beursdeelname uit handen. Wij verzorgen het transport van uw beurszending vanaf uw drempel tot en met de levering op uw stand.