Duitsland

< Terug naar overzicht

Duitsland

Transport naar Duitsland is voor ons dagelijkse kost. Duitsland is de grootste handelspartner van Nederland en om deze reden zijn wij hier dan ook veel te vinden. Pakketten, deelladingen, trailers, pallets; u bedenkt het en wij vervoeren het voor u.

Onder aan deze pagina vindt u meer informatie over de diensten die wij leveren met betrekking tot Duitsland.


Duitsland Duitsland

Looptijden
De looptijden naar bestemmingen in Duitsland bedragen 24 tot 48 uur.
Wij vertrekken dagelijks vanaf verschillende depots, allen met een strategische ligging in Duitsland.

Express service
Uiteraard zijn wij in staat om uw goederen per ‘express service’ te versturen. Voor meer informatie kunt u naar de transport Duitsland afdeling vragen.

Koerierdienst
Ook spoedzendingen nemen wij graag voor u uit handen. Deze zendingen vervoeren wij door middel van onze koeriersdienst. Dit zijn kleinere, minder zware zendingen die met spoed bij uw klant geleverd dienen te worden.

Overige diensten m.b.t. Transport Duitsland
Accijnsgoederen
Geconditioneerd transporty, zowel FTL als groupage

Goederen vanuit Duitsland
Mocht u goederen vanuit Duitsland importeren, dan kunnen wij ook dit uiteraard voor u verzorgen. Wij hebben aanvullend op ons internationale groupage netwerk, zeer korte lijnen met het nationale transportbedrijf Peeters Vervoercentrale in Amsterdam. Door middel van deze samenwerking kunnen wij een kwalitatief hoogwaardig, snelle en bovendien groene dienstverlening aanbieden tegen een concurrerende prijs.


Dranklogistiek

Wijn, sterkedrank, bier en andere (alcoholische) dranken zijn kostbare, gevoelige goederen. Op basis van onze expertise in deze sector bieden we u specifieke oplossingen die ervoor zorgen dat uw leveringen hun bestemming veilig en wel bereiken. Dit omhoudt zowel im- en export als distributie naar de eindbestemming.

Warehousing

Ook wat betreft Warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze partner Amsterdam Warehouse Company bieden wij op deze manier een totaaloplossing aan. Producten opslaan, ompakken en verzendklaar maken zijn enkele van de diensten die geleverd kunnen worden. Ook beschikt AWC over een eigen AGP wat veel flexibiliteit biedt.

Beurslogistiek

Wanneer u ergens in de wereld op een beurs staat moet u zich daar volledig op kunnen concentreren. Wij nemen u graag de logistieke kant van uw beursdeelname uit handen. Wij verzorgen het transport van uw beurszending vanaf uw drempel tot en met de levering op uw stand.