Expediteur

Expediteur (junior / medior) 

Peeters Global Logistics (PGL) is een internationaal expeditie bedrijf welke zich focust op het midden en klein bedrijf en zowel weg-, zee- als luchttransport aanbiedt aan haar klanten. Onze clientèle is heel divers en legt de nadruk op internationaal drank transport, beursleveringen maar uiteraard ook allerlei andere goederen transport. Dit alles uiteraard met een persoonlijke benadering en hoog service level.

Ben jij op zoek naar een fulltime baan als (junior) expediteur in de regio Amsterdam? Wil je graag werken in een jong, dynamisch en gemotiveerd team? Zoek je een bedrijf met doorgroei mogelijkheden?  Neem dan contact met ons op!

Vacature Junior Expediteur

Hulp nodig?

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dranklogistiek

Wijn, sterkedrank, bier en andere (alcoholische) dranken zijn kostbare, gevoelige goederen. Op basis van onze expertise in deze sector bieden we u specifieke oplossingen die ervoor zorgen dat uw leveringen hun bestemming veilig en wel bereiken. Dit omhoudt zowel im- en export als distributie naar de eindbestemming.

Warehousing

Ook wat betreft Warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze partner Amsterdam Warehouse Company bieden wij op deze manier een totaaloplossing aan. Producten opslaan, ompakken en verzendklaar maken zijn enkele van de diensten die geleverd kunnen worden. Ook beschikt AWC over een eigen AGP wat veel flexibiliteit biedt.

Beurslogistiek

Wanneer u ergens in de wereld op een beurs staat moet u zich daar volledig op kunnen concentreren. Wij nemen u graag de logistieke kant van uw beursdeelname uit handen. Wij verzorgen het transport van uw beurszending vanaf uw drempel tot en met de levering op uw stand.