Scandinaviƫ

< Terug naar overzicht

Scandinavië 

Ook Scandinavië is voor ons is bekend terrein. Wij verzorgen zowel FTL- als groupage ladingen in deze regio, op meerdere dagen in de week. Met ons netwerk zijn wij in staat pakketten, pallets en deelladingen (groupage) op een snelle en voordelige manier te vervoeren.

Voor meer informatie over de diensten die wij kunnen leveren klikt u het betreffende land aan.



Dranklogistiek

Wijn, sterkedrank, bier en andere (alcoholische) dranken zijn kostbare, gevoelige goederen. Op basis van onze expertise in deze sector bieden we u specifieke oplossingen die ervoor zorgen dat uw leveringen hun bestemming veilig en wel bereiken. Dit omhoudt zowel im- en export als distributie naar de eindbestemming.

Warehousing

Ook wat betreft Warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze partner Amsterdam Warehouse Company bieden wij op deze manier een totaaloplossing aan. Producten opslaan, ompakken en verzendklaar maken zijn enkele van de diensten die geleverd kunnen worden. Ook beschikt AWC over een eigen AGP wat veel flexibiliteit biedt.

Beurslogistiek

Wanneer u ergens in de wereld op een beurs staat moet u zich daar volledig op kunnen concentreren. Wij nemen u graag de logistieke kant van uw beursdeelname uit handen. Wij verzorgen het transport van uw beurszending vanaf uw drempel tot en met de levering op uw stand.