Specialisaties

Specialisaties

Zoals elk zelfrespecterend bedrijf zijn ook wij gestart met een bepaalde visie. Waar concullega's binnen de markt zich bijvoorbeeld richten op het vervoeren van klimaatgevoelige producten of wellicht bouwmaterialen, doen wij dit vanuit een oogpunt op de drankenmarkt. Onze visie is om een totaaloplossing aan te bieden voor een ieder die zich binnen deze markt begeeft. Op dit moment kunnen wij de grootste zorgen binnen deze sector eenvoudig uit handen nemen, namelijk het transport en opslag en daarnaast de logistiek rondom beursdeelname van deze gevoelige en (vaak) kostbare producten.

Hulp nodig?

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dranklogistiek

Wijn, sterkedrank, bier en andere (alcoholische) dranken zijn kostbare, gevoelige goederen. Op basis van onze expertise in deze sector bieden we u specifieke oplossingen die ervoor zorgen dat uw leveringen hun bestemming veilig en wel bereiken. Dit omhoudt zowel im- en export als distributie naar de eindbestemming.

Warehousing

Ook wat betreft Warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze partner Amsterdam Warehouse Company bieden wij op deze manier een totaaloplossing aan. Producten opslaan, ompakken en verzendklaar maken zijn enkele van de diensten die geleverd kunnen worden. Ook beschikt AWC over een eigen AGP wat veel flexibiliteit biedt.

Beurslogistiek

Wanneer u ergens in de wereld op een beurs staat moet u zich daar volledig op kunnen concentreren. Wij nemen u graag de logistieke kant van uw beursdeelname uit handen. Wij verzorgen het transport van uw beurszending vanaf uw drempel tot en met de levering op uw stand.