Zeevracht

Heeft u tijd en wilt u geld besparen?

Dan is zeevracht dé oplossing! Op basis van uw behoeften zullen wij op zoek gaan naar de rederij die hier het best op aansluit. Wij verzorgen uw import en export vanuit alle belangrijke wereldhavens. Doordat wij aangesloten zijn op een wereldwijd betrouwbaar partnernetwerk, hebben wij altijd de juiste persoon op de juiste plek. De onderlinge informatiestromen worden middels een EDI verbinding real-time doorgezet zodat we altijd op de hoogte zijn van de status van uw zending.

FCL zeevracht

Wanneer uw aanbod voldoende is om een container te vullen spreken wij over een Full Container Load.
Wij kunnen deze service wereldwijd aanbieden, zowel import als export. Tevens verzorgen wij alle lokale handelingen in het land van oorsprong en/of in het land van bestemming.

LCL zeevracht

Als goederen die worden aangeboden niet voldoende zijn om een container geheel te vullen, spreekt men van een Less then Container Load. De lading wordt dan bij ons verzameld en geconsolideerd met andere goederen om gezamenlijk te worden verzonden.
Wij kunnen deze service wereldwijd aanbieden, zowel import als export. Tevens verzorgen wij alle lokale handelingen in het land van oorsprong en/of in het land van bestemming.

Hulp nodig?

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dranklogistiek

Wijn, sterkedrank, bier en andere (alcoholische) dranken zijn kostbare, gevoelige goederen. Op basis van onze expertise in deze sector bieden we u specifieke oplossingen die ervoor zorgen dat uw leveringen hun bestemming veilig en wel bereiken. Dit omhoudt zowel im- en export als distributie naar de eindbestemming.

Warehousing

Ook wat betreft Warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze partner Amsterdam Warehouse Company bieden wij op deze manier een totaaloplossing aan. Producten opslaan, ompakken en verzendklaar maken zijn enkele van de diensten die geleverd kunnen worden. Ook beschikt AWC over een eigen AGP wat veel flexibiliteit biedt.

Beurslogistiek

Wanneer u ergens in de wereld op een beurs staat moet u zich daar volledig op kunnen concentreren. Wij nemen u graag de logistieke kant van uw beursdeelname uit handen. Wij verzorgen het transport van uw beurszending vanaf uw drempel tot en met de levering op uw stand.