Zuid Europa

< Terug naar overzicht

Zuid-Europa

Wij zijn gespecialiseerd in het transport van en naar Zuid-Europa. De voornaamste reden hiervoor is dat wij in deze regio het meest actief zijn. Doordat veel van onze relaties opereren in de wijn en drankhandel, kunnen wij ook in deze regio zeer scherpe tarieven aanbieden.
Wij verzorgen zowel FTL ladingen als groupage ladingen op meerdere dagen in de week. Onder groupage verstaan wij pakketten, pallets en deelladingen. Via ons netwerk kunnen wij verschillende service-niveaus en looptijden aanbieden.

Voor meer informatie over de diensten die wij kunnen leveren klikt u het betreffende land aan.Dranklogistiek

Wijn, sterkedrank, bier en andere (alcoholische) dranken zijn kostbare, gevoelige goederen. Op basis van onze expertise in deze sector bieden we u specifieke oplossingen die ervoor zorgen dat uw leveringen hun bestemming veilig en wel bereiken. Dit omhoudt zowel im- en export als distributie naar de eindbestemming.

Warehousing

Ook wat betreft Warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze partner Amsterdam Warehouse Company bieden wij op deze manier een totaaloplossing aan. Producten opslaan, ompakken en verzendklaar maken zijn enkele van de diensten die geleverd kunnen worden. Ook beschikt AWC over een eigen AGP wat veel flexibiliteit biedt.

Beurslogistiek

Wanneer u ergens in de wereld op een beurs staat moet u zich daar volledig op kunnen concentreren. Wij nemen u graag de logistieke kant van uw beursdeelname uit handen. Wij verzorgen het transport van uw beurszending vanaf uw drempel tot en met de levering op uw stand.