Contact

Locatie

Wij zijn gevestigd in het Westelijk havengebied (Westpoort) te Amsterdam. Een uitstekende uitvalbasis voor ons aangezien de Ringweg A10 en de A5 op steenworp afstand liggen van ons pand.

Wilt u graag de locatie eens van dichtbij bekijken of heeft u gewoon zin in een bak koffie? U bent bij ons van harte welkom.


PEETERS GLOBAL LOGISTICS B.V.
SLEGO 1A
1046 BM AMSTERDAM

TEL: +31(0)20-308 1286
E-MAIL: INFO@PGLOGISTICS.NL

 


Hulp nodig?

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dranklogistiek

Wijn, sterkedrank, bier en andere (alcoholische) dranken zijn kostbare, gevoelige goederen. Op basis van onze expertise in deze sector bieden we u specifieke oplossingen die ervoor zorgen dat uw leveringen hun bestemming veilig en wel bereiken. Dit omhoudt zowel im- en export als distributie naar de eindbestemming.

Warehousing

Ook wat betreft Warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze partner Amsterdam Warehouse Company bieden wij op deze manier een totaaloplossing aan. Producten opslaan, ompakken en verzendklaar maken zijn enkele van de diensten die geleverd kunnen worden. Ook beschikt AWC over een eigen AGP wat veel flexibiliteit biedt.

Beurslogistiek

Wanneer u ergens in de wereld op een beurs staat moet u zich daar volledig op kunnen concentreren. Wij nemen u graag de logistieke kant van uw beursdeelname uit handen. Wij verzorgen het transport van uw beurszending vanaf uw drempel tot en met de levering op uw stand.