Verenigd Koninkrijk

< Terug naar overzicht

Verenigd Koninkrijk

Wegtransport naar Wales, Schotland, Ierland of Engeland, wij doen het allemaal. Transport naar deze landen in het Verenigd Koninkrijk vergt een iets andere aanpak. Deze aanpak is ons uiteraard bekend. Pakketten, een of meerdere pallets, kunst, een container of wellicht transport t.b.v. een beurs, voor ons is elke vorm van transport naar dit eiland geen enkel probleem. Wij vinden een passende oplossing voor u.

Voor meer informatie over de diensten die wij kunnen leveren klikt u het betreffende land aan.Dranklogistiek

Wijn, sterkedrank, bier en andere (alcoholische) dranken zijn kostbare, gevoelige goederen. Op basis van onze expertise in deze sector bieden we u specifieke oplossingen die ervoor zorgen dat uw leveringen hun bestemming veilig en wel bereiken. Dit omhoudt zowel im- en export als distributie naar de eindbestemming.

Warehousing

Ook wat betreft Warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze partner Amsterdam Warehouse Company bieden wij op deze manier een totaaloplossing aan. Producten opslaan, ompakken en verzendklaar maken zijn enkele van de diensten die geleverd kunnen worden. Ook beschikt AWC over een eigen AGP wat veel flexibiliteit biedt.

Beurslogistiek

Wanneer u ergens in de wereld op een beurs staat moet u zich daar volledig op kunnen concentreren. Wij nemen u graag de logistieke kant van uw beursdeelname uit handen. Wij verzorgen het transport van uw beurszending vanaf uw drempel tot en met de levering op uw stand.